Diseminare

 

 

 

 

 

Partea de diseminare a proiectului a fost facuta conform contractului, fiind o intr-o corelare directa cu specificul activitatilor derulate in proiect. Astfel a fost publicat Anuntul de incepere a proiectului in presa:

image22

A fost executat un Afis de exterior, ce a fost montat pe frontispiciul cladirii INCDMTM:

 

image23

 

Au fost facute un Banner si un RollUp transportabile ce au fost utilizate in conferinte si simpozioane in care a fost prezentat proiectul CERMISO:

image24

Banner pentru Workshop

image25

RollUp de prezentare centru CERMISO

Incheierea proiectului a fost facuta in cadrul unui eveniment on-line de lansare a centrului, in cardul caruia au fost 43 de participanti din domeniul tehnic de specialitate si mass media. Conform contractului a mai fost facut un film de prezentare a centrului, Un catalog de prezentare a centrului, anunturile de incheiere a proiectului, un articol de prezentare a centrului, si alte anunturi in presa scrisa si on-line emise de catreparticipatii mass media la evenimentul de lansare. Acestea sunt prezentate centralizat in brosura de diseminarea de mai jos:

 

Pagina de anunt incepere proiect Cermiso:


 

Catalog CERMISO:

 

Film de prezentare Centru CERMISO:

https://www.youtube.com/watch?v=ow1-nf-0-ps

 

Pagina anunt finalizare centru CERMISO:

http://newsnational.ro/2020/12/30/programul-operational-competitivitate-2014-2020-proiecte-de-investitii-pentru-institutii-publice-de-cd-universitati/

 

Pagina anunt lansare a centrului CERMISO:

http://newsnational.ro/2020/12/29/anunt-lansare-proiect-cermiso-institut-mecatronica/

"Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României"