EDITURA CEFIN
English   Romana 
  
  
 
  
      

Despre Romanian Review Precision Mechanics, Optics and Mechatronics.

Despre Romanian Review Precision Mechanics, Optics and Mechatronics. Romanian Review Precision Mechanics, Optics & Mecatronics (ISSN 1584 - 5982) este singura publicatie periodica oficiala tehnico-stiintifica, din ROMANIA, consacrata transferului informational intern si international privind cercetarea-dezvoltarea din RAMURA DE MECANICA FINA, OPTICA & MECATRONICA.

Revista cuprinde articole de specialitate semnate de autori din tara si din strainatate (din institutii universitare si de cercetare), care trateaza si dezvolta subiecte actuale de interes general si referitoare la cercetari fundamentale si aplicative in domeniile : robotica, inginerie optica, mecatronica, micromecanica, tehnica masurarii, ingineria instrumentatiei, ingineria calitatii, etc.

Revista Romanian Review Precision Mechanics, Optics & Mecatronics este clasificata de catre Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior (CNCSIS) la categoria B+ , cat si in Bazele de Date Internationale (BDI) EBSCO , SCOPUS ?i ProQuest.

Revista reprezinta totodata OFERTA PRINCIPALA IN LUMEA INGINEREASCA contemporana privind solutiile novatoare pentru interfata tehnic-social, cu performante de incredere si cost economic.

Structura:

Revista cuprinde ca structura: lucrari propriu-zise in limba engleza, cu cercetari la zi din institutiile de cercetare si universitatile tehnice din Romania (si din strainatate), domeniile abordate, comitetul de onoare (cu personalitati recunoscute pe plan mondial) si conditiile de prezentare ale lucrarilor in limba engleza, nominalizari concrete ale cercetarilor din Programele Nationale de Cercetare - Dezvoltare - Inovare, si ale brevetelor si documentatiilor sinteza de dialog cu potentialii utilizatori ai revistei.

Frecventa de aparitie

Romanian Review Precision Mechanics, Optics & Mechatronics, apare bianual in lunile iulie si noiembrie.