Acasă Cariere Editura CEFIN Contact

Conferința Internațională ICoRSE 2022

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării – INCDMTM Bucuresti organizează în perioada 8 - 9 septembrie 2022 cea de-a doua ediție a Conferenței Internaționale ICoRSE - International Conference on Reliable Systems Engineering. Evenimentul va avea loc online pe platforma ZOOM.

Ca și în alți ani, conferința va beneficia de înaltul patronaj al Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, va facilita interacțiunea și schimbul de experiență și de bune practici între experții din universități, institutele de cercetare și companiile private și va constitui un bun prilej de a spori gradul de conștientizare privind rezultatele cercetării derulate de dumneavoastră.

Toate articolele de conferință care vor trece de evaluarea de tip „peer-review” vor fi incluse în Volumul de lucrări, publicat de Springer, în colecția Lecture Notes din cadrul seriei de cărți Networks and Systems și este indexat în Scopus.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul www.icorseng.eu.
Conferința Internațională ICoRSE 2021

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică și Tehnica Măsurării – INCDMTM Bucuresti organizează în perioada 9 - 10 septembrie 2021 prima ediție a Conferenței Internaționale ICoRSE - International Conference on Reliable Systems Engineering. Evenimentul va avea loc online pe platforma ZOOM.

ICoRSE 2021 se bazează pe o vastă tradiție, fiind derivat din conferința internaționala ICOMECYME, care la rândul său derivă din simpozionul internațional MECAHITECH.

În contextul provocărilor actuale, conferința își propune să se adapteze tendințelor impuse de evoluția rapidă a domeniului Mecatronicii și a domeniilor inginerești conexe. In consecință, structura sa se va schimba, prin denumire și structură.

Conferința, care va beneficia de înaltul patronaj al Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, va facilita interacțiunea și schimbul de experiență și de bune practici între experții din universități, institutele de cercetare și companiile private și va constitui un bun prilej de a spori gradul de conștientizare privind rezultatele cercetării derulate de dumneavoastră.

Toate articolele de conferință care vor trece de evaluarea de tip „peer-review” vor fi incluse în Volumul de lucrări, publicat de Springer, în colecția Lecture Notes din cadrul seriei de cărți Networks and Systems și este indexat în Scopus.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul https://icorseng.eu/2021/index.htm.ARHIVĂ
Pentru a accesa arhiva de evenimente postate de INCDMTM, vă rugăm să dați click aici.